Shop Online, Earn Cashback!

Friday, 29 November 2013

Postcard Project: Happy Birthday to Regina (Mum of Yvonne)

Postcard behind story from Yvonne:-

Hello! My sister and I would like to surprise our mother for her 50th birthday (In January). We would like to collect 50 postcards for her, they don’t have to be birthday cards, normal card with a nice birthday greeting on the back will be great too. 


Yvonne and her sister were so sweet that plan to gather 50 postcards for her mother as birthday gift. I had sent a flower postcard to Yvonne’s mum and hope she will like it.

Thursday, 28 November 2013

Haiyan Disaster Donation 2013

Typhoon Haiyan (known as Typhoon Yolanda) has taken over the news ever since it hit Philippines on the 8th of November 2013, where more than 600,000 people have now been displaced by the storm across the country and no access to food, water or medicine. The number of the dead and injured are in the thousands now and worse still, the list keep getting longer every day – ChurpChrup Malaysia


26th November 2013

In the morning, I had received an email from Nuffnang (The world’s leading Blog Advertising Company) about Nuffnang had running a regional donation drive to raise funds for the Typhoon Relief work in Philippines from 25th November to 22nd December 2013 so as Nuffnang member, we can donate our Nuffnang earnings to help those in need.


At night, I had donated a part of my Nuffnang earning for the victims of Typhoon Haiyan. The options of donation come with RM5, RM10, RM25 and RM50 and the entire donation will go to Red Cross Philippines. My earning for Nuffnang is not much which is just RM18.26 so I had donated RM10 from my Nuffnang earning. After donate, I feel happy as I had do something to help the victims of Typhoon Haiyan and hope that they will get better soon.


Reference:


Wednesday, 27 November 2013

Wordless Wednesday: Rilakkuma

'Wordless Wednesday: Postcard' is recording all the postcards that I had bought from time to time.










Tuesday, 26 November 2013

Buy 1 Tray of Egg Free 2 Eggs

Sunday

When my dad and mum went back from market, I went to car and help to carry some food. Suddenly, I had saw above of a tray of egg has 2 eggs which you can see the picture as below so I asked for my mum.


Me: Mum, why on the tray of egg have two extra eggs?

Mum: It’s freebies as I am regular customer for the stall.

Now, I just wonder that sometimes buying egg also can get freebies (^.^) 

Monday, 25 November 2013

AXA 110 CancerCare Project

Recently, I had done a Cancer Prevention Quiz from Website of Dr.Oz. The quiz is testing your general knowledge relate to cancer prevention from daily life. After finished with the quiz, I just found out that my knowledge for it is 30% as I had correctly to answer 6 questions out of 20 questions. I think that I need to keep myself up to date with the health information.

For those who are interested to know whether your knowledge for cancer prevention is good or not can have a quiz by click here.

or

For those who are busy but also wish to know more about cancer prevention can take a glance for the questions and answers that copy by me from website.



Q1: Which drink prevents cancer?

Ginger Tea/Decaffeinated coffee/Caffeinated coffee/All of them

Answer: Caffeinated Coffee as it has the potential to lower your risk for many types of cancer including colon, uterine, breast, head, brain and prostate cancer.



Q2: Which simple household task can cut your risk of cancer?

Cleaning your bathtub/Opening your windows/Vacuuming your carpet/Hand-drying your dishes

Answer: Opening your windows as according to EPA, air in most homes is up to 5 times more contaminated than outdoor air. Opening your windows for 15 minutes a day can help to filter out the contaminants that may be present in your home including radon, a leading cause of lung cancer or formaldehyde, an air pollutant linked to leukemia.


Q3: Drinking what type of water lowers your risk for cancer?

Room temperature bottled spring water/Unfiltered tap water/Filtered tap water/Refrigerated bottled water

Answer: Filtered tap water as a new study has determined that home-filtered tap water is safer than bottled water. Filtered your tap water reduces to carcinogens linked to bladder and stomach cancer.


Q4: What refreshing beverage can prevent cancer?

Beer/Milk/Carbonated water/White wine

Answer: Beer protects against the bacterium Helicobacter pylori which some studies have linked to stomach cancer but don’t overdo it – over 2 alcoholic drinks a day may increase the risk of throat, esophageal, liver and breast cancer.


Q5: Which is best to prevent cancer?

Cabbage/Sauerkraut/Romaine lettuce/Pickles

Answer: Sauerkraut. Although cabbage has been heralded for its preventive properties, the fermentation process used to make sauerkraut unlocks even stronger anti-carcinogenic elements.


Q6: Getting your daily dose of this supplement can decrease your breast cancer risk by 50%

Vitamin D/Magnesium/Vitamin A/All of them

Answer: Vitamin D as a daily supplement of Vitamin D (1200 IUs) can prevent tumor metastasis and reduce cancer cells. This combined with dietary sources of calcium and 15-20 minutes of sunshine every day can decrease your breast cancer risk by 50%.


Q7: This medicine can play a role in cancer prevention:

Aspirin/Ibuprofen/All of them

Answer: All of them as recent studies show that the inflammatory process plays a role in causing malignancies in several different organs. By taking 2 aspirin or ibuprofen a week, you’ll reduce your chance of breast cancer between 21% and 28%. The anti-inflammatory properties in these drugs are also beneficial to heart health.

Q8: 3 cups of green tea a day can prevent breast cancer by how much?

10%/20%/30%/50%

Answer: 50% as it has high EGCG antioxidant content. Squeeze a little lemon into your cup of tea and increase the antioxidant power 10 times.


Q9: Pedicures can put you at risk for skin cancer?

True/False

Answer: True as nail polish hides cancer under and around nails. If you polish your toes, remove color at least once a month to inspect area. Additionally, many nail salon dryers also emit UV light. This is similar to spending an equivalent amount of time in a tanning bed. Turn off UV light or air-dry your nails as an alternative.


Q10: What part of your body is more susceptible to deadly skin cancer?

Feet/Head/Hands/Arms

Answer: Head as if skin cancer appears on your scalp, it is twice as likely to be fatal than if the cancer appears elsewhere. Wear a hat to protect yourself.


Q11: The color of your clothing can protect you from skin cancer?

True/False

Answer: True as blue and red fabrics are better protection against UV rays than white and yellow fabrics.


Q12: What supplement can reduce your risk of cancer?

Iron/Vitamin E/Calcium/ All of them

Answer: Calcium helps you immune system to get rid of toxins rather than letting them dwell for long periods of time in your body, where they can promote cancer.


Q13: Studies have found a strong connection between cancer and

Canned vegetables/Microwave dinners/Bottles soda/Processed meats

Answer: Processed meat contain preservatives like nitrates which act as carcinogens in your body. Studies have shown that eating as little as 1-3 slices of processed meat a day can increase your risk for multiple types of cancer. Avoid products that have sodium nitrate or nitrate on labels.


Q14: Eating just 1 serving of this fruit per week can reduce the risk of cervical cancer

Banana/Papaya/Apple/All of them

Answer: Papayas contain lycopene, a powerful cancer-fighting antioxidant that gives the flesh of the fruit its color. Papaya also has 2 other cancer-fighting compounds: rutin and cryptoxanthin.



Q15: What cancer-fighter does shrimp contain?

Omega-3 fatty acids/Lycopene/Vitamin B/Vitamin D

Answer: Omega-3 fatty acids are a cancer-fighter that starves tumors. Studies have shown that eating 8-9 shrimp per day can reduce the risk of breast cancer. You can substitute shrimp with 6oz. of any seafood that has Omega-3 fatty acids like flounder, haddock or sardines.


Q16: What nut can reduce the risk of colon cancer?

Walnuts/Peanuts/Almonds/Cashews

Answer: Studies have shown that eating just 12 cashews a day can reduce the risk of colon cancer as it contain a plant compound called proanthocyanidin which help starve cancer cells.


Q17: What are the cancer-fighting benefits of beets?

They boost your immune system/They kill cancer cells/They stop cancer cells from dividing/All of them

Answer: Beets can attribute their strong color to betanins, a cancer-fighter that is antiangiogenic which means that betanins stop cancer cells from growing and dividing. Eating ¼ cup of beets per day can reduce kidney cancer.



Q18: If you live in North Dakota and use sunscreen, your risk of melanoma maybe greater than of someone in South Florida.

True/False

Answer: True as the further north you live, the thinner the ozone layer is. This means that someone in North Dakota would be exposed to more UV light than someone who lives in South Florida.
Additionally, people who live in northern regions are more likely to lack Vitamin D due to winters with less sun exposure.  When they do get sun, they are more likely to get burned, putting themselves at risk for melanoma. If you cannot be in sun for 15 minutes without getting burned, take a Vitamin D supplement to prevent deficiencies.

Q19: Which of these items holds the correct amount of sunscreen you need?

Soda bottle cap/Light bulb/Lipstick tube/Shot glass

Answer: A Shot glass holds about 1.5 ounces of sunscreen which is how much dermatologist’s estimate you need to protect yourself.


Q20: Which of these vegetables is a cancer-fighter?

Kale/Bok choy/Swiss chard/All of them

Answer: All these cruciferous vegetables can reduce tumor stimulation. They also detoxify the liver, eliminating the toxins that can irritate cells and turn them into early cancers.

Left: Swiss Card   Right:Kale
Center: Bok Choy

This blog entry is in support of AXA AFFIN which in collaboration with National Cancer Society Malaysia (NCSM) to support cancer patients currently undergoing treatments in cancer outreach campaign as AXA AFFIN will fund the NCSM daycare usage to one cancer patient for every blogger that links back to their 110CancerCare website in their effort to care for cancer patients.

Press Release:

Picture source:
Google Image

Saturday, 23 November 2013

Candy Crush Nails with Splassh Polka Dot Nail Lacquers

Now a day, many people still like to play candy crush game at Facebook include my sister too but I did not play it as it seem getting hard when you reach higher level as I lazy to play especially it take time especially getting stuck at some level.

Lavender Purple, Hot Pink, Aqua Blue 
I still can enjoy the candy crush by color my foot nails with Splassh Polka Dot Nail Lacquers that I won from Celyx. It is easier compare with the real candy crush game. hehe...

My candy crush nails
When searching more information about Splassh Polka Dot Nail Lacquers, I had found a nice blog to share with you which is Nail Polish Wars especially at Nail Tricks part which she had answer many questions about the problems that we will meet in nail painting.

Friday, 22 November 2013

Postcard Project: Happy Birthday to Outi

Postcard behind story from Outi:-

Hello everybody and greetings from Finland! My 16th birthday is coming on November and I’ve this project where I try to get as much birthday cards etc. from all around the world as possible!


I had sent a sleeping beauty postcard to Outi. As I had brought Ballerina rubber stamps so I want to try on it at this postcard. I just write a word of “Happy Birthday Outi” with some stamps of Ballerina. Hope she will like it.


Thursday, 21 November 2013

Remembrance Day Quiz 2013


Labuan Remembrance Day also known as “Poppy Day”, it is commemorated on Sunday closest to November 11 every year. War veterans from the Commonwealth countries as well as locals and visitors from all over the world gather in WWII Memorial, Labuan to pay tribute to the brave souls of yesteryears – Tourism Malaysia    

To celebrate the day, Labuan Tourist Information Centre had organized Remembrance Day Quiz via Facebook. Below are the questions and answers that I compile from Fan Page of Labuan Tourist Information Centre, Tourism Malaysia.

* Click the image for enlarge view *

Ans: Papan Island
Ans: The American Wreck
Ans: Sir Hugh Low
Ans: The Peace Park
Ans: Coal Mining Industry
7th November 2013

At 12 p.m., it was lunch time, I was surfing Facebook and saw the question of quiz for the day (Question No.5). After seeing the question, my head has thinks of the answer but in Chinese so I quickly to ask for the help of Mr. Google (I was so nervous and cannot translate the answer in English directly because I need to be the first to get the answer in order to win). After get the answer from Mr. Google, I key in the answer and luckily, I am the first who answer the question correctly.

Ans: 16th April 1984
Ans: Poppy Day
Ans: World War II Memorial
Ans: Jalan Tun Mustapha
Ans: Proboscis Monkey
8th November 2013

Labuan Tourist Information Centre had informed me that the time to collect the hamper was 11th November 2013 at 2.30 pm as want to have a group photo session. Unfortunately, I cannot manage to go as I need to work so I collect my hamper early in the morning before I go to work.

                                             

Wednesday, 20 November 2013

Wordless Wednesday: Little Girls

'Wordless Wednesday: Postcard' is recording all the postcards that I had bought from time to time.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...